Simon11

Varför äter vi så jävla mycket socker

Nu är det måndag igen och helgen flyger förbi som vanligt men har ändå hunnit med lite saker. I fredag var vi ett gäng på bio vilket var jätte trevligt vi så whats your number. Shit tråkig film som igentligen var lite nedvärderande mot kvinnor tycker jag.

 

Igår var jag med Niklas och vi kollade på UFC:n (avslöjar inget)

Men när vi kollade så åt vi morötter, vilket inte tillhör vanligheterna på vad man stoppar i sig när man är med polare och kolla på tv eller bara hänger. Var har man för grej att alltid när man är med kompisar och chillar vill man äta socker. Är det för att det är nån mer som gör de så då är det okej?

Det gick lika bra att äta morötter kände inget som helst sug efter att äta godis, kanske är det bara att man vill äta på något och då så tänker man direkt på socker.

 

Socker beroende är jätte vanligt och väldigt lätt att få. Socker finns i nästan alla produkter som vi äter dagligen. Är det inte socker i så är det sötningsmedel vilket i vissa fall kan ha samma påverkan på insulinet som vanligt socker.

 

Nu har jag tränat två pass idag, blev ett löp pass imorse och nu har jag varit och tränat BJJ, snart är det dags för ett styrkepass innan det är stop på träningsbiten för idag!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget: