Simon11

Motivation välkommen tillbaka

Nu har jag varit galet dålig på att uppdatera min blogg på ett tag men det ska bli ändring på det nu! Har haft många matcher inplanerade denna hösten som inte har blivit av pga att motståndare blivit sjuka och skadade mm. Detta har tyvärr gjort att jag för en stund tappade min blogg men träningen har inte blivit lidande! Har kört på riktigt bra och tränar fortfarande kontinuelligt.

 

I helgen var det grapplingligan och jag tävlade i -77 kg avancerade. Var en riktigt kul tävling förutom lite sturl med larmet i loklen som drog ut på tiden.

Vi var sex stycken i min klass så det blev totalt fem matcher. Fick bland annat möta Ralf Carneborn från min klubb där det blev lika vilket jag faktiskt är sjukt nöjd med. Ralf är en av sveriges duktigaste grapplers och eftersom vi tränar ihop vet jag hur grym han är och är därför nöjd med att gå lika mot honom.

 

Möte även Jonatan Svensson som har flyttat till stockholm och tävlar för VBC.Vi mötes i kvartsfinalen på kimura talent förra året och var kul att köra mot han, han ska tävla i London på lördag och var i bra form så kul att köra med han, lyckades få till något kast men inget avslut så även den matchen slutade lika.

Idag har jag börjat dagen med en långpromenad med Hugo och Rebecca. Galet skönt att komma upp på morgonen och ta en promenad! Sen bar det av till Nacka för att träna med Jonatan Svensson, han ville köra lite sparring och drilla lite innan hans match på lördag. Riktigt bra form på han nu och det var kul att köra lite med någon i sin egna storlek och vikt. All lycka till på lördag!

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

  • Alex • 29 november 2011 17:36:18
    Hur blir det med TUF? Hoppas verkligen att du ska åka!