Simon11

Årets match

Pratade med min sponsor idag (Ompu) och fick reda på att Nyheter24 / Kampsport24 korat årets match. Fick en överraskning när jag fick veta att min debutmatch som gick på hovet (kolla in den här) kom på plats nummer 5! Riktigt kul, och speciellt eftersom att resterande namn på listan var endast internationella fighters. Trotts min förlust, så är jag nöjd med min insats och tycker att det var en riktigt bra match.

 

Nicklas Bäckström var förresten och tävlade i London i helgen

och vann sin match, stort grattis!

 

Tusen tack Nyhter24 för utmärkelsen!

5. Nicklas Bäckström vs Simon Sköld (Superior Challenge 6) I en trång topplista över årets bästa matcher så är valet av förmatchen på Superior Challenge 6 mellan Nicklas Bäckström och Simon Sköld möjligtvis ett vågat val, men med tanke på den vilja båda uppvisade i matchen så var valet för egen del inte så svårt.  

 

Både började ursinnigt och det var precis den start Superior Challenge behövde i och med flytten över till den större arenan, Hovet. Matchen gick alla tre ronder och övertaget skiftade fram och tillbaka. Matchen var den start jag behövde från ringside för att verkligen törsta efter och ingen kan ha lämnats oberörd av det hjärta båda fighters visade.

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna inlägget:

  • Rebecca • 1 maj 2011 22:50:48
    Du är bäst Simon!
  • Tack=)

    2 maj 2011 22:02:09

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • David » Viljan Att Lyckas:  ”Vilket härligt inspirationsinlägg! Jo, " vilja påverkar alla de val vi väljer at..”

  • A » Åter Till Verkligheten:  ”Vila & återhämtning är lika viktigt som träningen....”

  • Gurra » Mål Planering För En Motionär:  ”Jag gillar din blogg men du måste bättre på din svenska :) det är på tok för myc..”

  • Mikael » Dynamix Summercamp:  ”Det viktigaste är inte att du är så jävla snygg Du har också ett fint hjärta Jag..”

  • Ann-Katrin » Alkohol & Socker vardag eller Helg:  ”Så sant, så sant. Vi lever bara en gång och just DÄRFÖR hör processad mat, konst..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln