Simon11

Söndags uppdatering

Nu är det söndag igen, det känns som att helgerna bara flyger iväg. I lördags var jag med min bästa kompis Niklas, och sprang hinderbanan i Karlberg. Fan vad kul det var! Vi började med att jogga lite för att få upp värmen, men jag var ivrig och sa vi springer ett "uppvärmningsvarv". Jättebra idé ... Efter första varvet förstod jag inte hur man skulle orka springa ett till. Men som tur är man lite tränad, och återhämtar sig rätt fort.

 

Det blev totalt tre varv, bästa tiden blen 3 min och 33 sekunder. Tror faktiskt att jag kan springa lite fortare, men det var många tekniska moment som man skulle kunna kapa bra tid på, bara man får göra dem några gånger.

 

På vägen hem sprang jag in i Musse Hasselvall och Usama Aziz. De satt och fikade och hade precis varit och tränat ruffie. Vi sa att vi ska ha ett härligt slagsmål någon dag och det ser jag fram emot.

 

Köpte en fyrhjuling igår också. Helt underbart, den går som en smäck och det är bara att trycka på gasen så skriker den och drar. Skön leksak!

 

Idag har jag varit och tränat MMA på Nacka Dojo. Blev ett pass med stående tekniker och sparring. Jag ska jun gå match nästa vecka och då är det bara den stående biten som gäller.

 

Hoppas er helg varit lika grym som min! Imorgon kommer veckans fyspass ut med tema Kettebells. /Simon

Etiketter: mma

Kommentera gärna inlägget:

  • Boosman • 9 maj 2011 08:10:08
    Vilka hunkar! Jag utmanar er på hinderbanan!

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Kategori