Simon11

Resultatet från Grapplingligan

Nu har jag varit och tävlat på grapplingligan. Riktigt kul tävling som jag varmt rekommenderar till alla som vill börja tävla.

Jag gick som sagt -77 kg fortsättare och fick tre matcher.

 

Min första match var emot Michael Wang från Norrtälje MMA. Han var mycket längre än mig, men jag kände att jag hade fördel när det gällde det fysiska. Jag hamnade top redan från början och vi rullade lite fram och tillbaka utan att någon av oss hade något riktigt farligt att komma med.

Men sen ställde jag mig upp och han hamnade på rygg och jag gick på ett fotlås som satt.

 

I min andra match möte jag Carl Nordqvist från VBC. Vi har tränat ihop en gång för länge sen på VBC så det var kul att köra mot han. Dock kände jag även där att jag hade fysisk fördel, men det tog ett tag innan vi kom ner på marken. Väl på marken tog jag rygg och jobbade på en strypning som inte ville sitta, så gick över till ett armbar och drog ut honom.

 

I min sista match möte jag Charles Haddad från Fightzone Stockholm. Han var mer fysisk än mina tidigare motståndare och han kändes som en ren brottare. Det var en lång strid stående men när vi väl kom ner på marken tog jag rygg och var på en RNC (rear nacke choke).

 

Känner mig riktigt nöjd med tre vinster av tre möjliga idag. Nu ska jag bara njuta av kvällen och den underbara känslan som man får i kroppen när man vinner. Hoppas ni haft en trevlig valborgshelg allihop. Kul att det är så många som följer mig här på simonskold.com!

/Simon

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • David » Viljan Att Lyckas:  ”Vilket härligt inspirationsinlägg! Jo, " vilja påverkar alla de val vi väljer at..”

  • A » Åter Till Verkligheten:  ”Vila & återhämtning är lika viktigt som träningen....”

  • Gurra » Mål Planering För En Motionär:  ”Jag gillar din blogg men du måste bättre på din svenska :) det är på tok för myc..”

  • Mikael » Dynamix Summercamp:  ”Det viktigaste är inte att du är så jävla snygg Du har också ett fint hjärta Jag..”

  • Ann-Katrin » Alkohol & Socker vardag eller Helg:  ”Så sant, så sant. Vi lever bara en gång och just DÄRFÖR hör processad mat, konst..”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln