Simon11

Åter Till Verkligheten

Då är det dags att gå tillbaka till de vanliga tränings åttaganden, igår var första gången på tre veckor som jag körde dubbelpass, annars brukar jag göra det 4-5 dagar i veckan. Men det var så skönt och riktigt kul. Började dagen med att hålla i en svensexa, och kan inte riktigt räkna det till träning men om jag skulle göra det så blev det faktiskt tre träningspass igår.
Men körde en timmas thaiboxningssparring på förmiddagen och en mils löpning på kvällen. Det var riktigt skönt och känner att kroppen är stark och riktigt återhämtat och beredd op den hårda träningen som kommer i slutet av sommaren och hösten. Kolla gärna i Jimmysblogg på finest.
På onsdag startar Dynamix Summercamp och då är det full fart hela veckan med träning, ska bli ritkigt kul att träna för Jörgen och Martin intensivt och få mycket tips att ta med sig till nästa match!

Jag kommer att gå två matcher i höst mer info om det kommer komma efter nästa vecka, men kommer vara välförberdd och leverara mitt bästa i varje match. Har möte med min manager på onsdag då vi ska diskutera hur resten av året kommer att utveckla sig.

Idag blir det ett träningspass och laddar redan för det, mer info om det kommer imorgon!

Skön Thaisparring med Jimmy igår!
Etiketter: träning

Kommentera gärna:

  • A • 9 augusti 2014 15:38:52
    Vila & återhämtning är lika viktigt som träningen....

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln