Simon11

Sumering från midsommar

Nu är midsommar över. Hade det hur bra som helst. Resan började ner till Småland och målet var möckelhult. Resan gick okej mycket bilar och hamnade i kö utanför Söderköping.  Men vi kom fram och allt gick bra, tio vänner. Ett hus som ska fira midsommar mitt i skogen. Vi började med att äta en bit mat sen åkte vi ut i skogen och bastade. De hade en bastu stuga vid en lite sjö så det var så sjukt fint.

Midsommarafton börjades med tiokamp. Alla hade hittat på en lek och sen så tävlade vi hur kl som helst. Jag kom ju dock två............. Inte lika kul. Vi fortsatte med mat och lekar och hade bara de trevligt. Lördagen bestod av film och chill, tror jag såg tre eller fyrs filmer den dagen.

På söndagen åkte vi till mina föräldrar och hälsade på dem lite, inte så ofta man ses nu mera så det var jätte skönt. På måndagen fortsatte resan vidare till bankeryd och hälsade på min mormor och.morfar. Måste säga att vi han med rätt mycket på så få dagar:)

Nu är man hemma igen och igår så träffade jag min tränare Richard Carneborn och planerade träningen inför matchning i höst. Har ingen match klar än men måste börja träna ändå. Ser så sjukt mycket fram emot all hård träning och att få tävla i buren igen:)

Här spelar filip fotboll med en ögonbindel. Innan har han nog druckit en tio öl och blivit snurrad tio gånger=)

Etiketter: semester

Kommentera gärna inlägget:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Kategori