Simon11

Tre pass & Update från UFC

Då var det dags igen! Börjar dagen med ett crosstrainer pass i 30 minuter med bra tempo, dvs över 150 i puls. Dagens andra pass blir BJJ-lunchpasset på dojon, som är ett riktigt skönt lunchpass. Efter jobbet ikväll ska jag in till Södermalm filma trailern inför Sanschu SM med Nils Widlund. Vi har planerat att köra ett sparringpass efter det. Så tre pass och ett jävla åkande står på schemat idag.

 

Formen känns riktigt bra och jobbar mest på min kondition nu för att orka hålla ett högt tempo i matchen. Jag kommer tävla i -75 kg nästa helgen, så vikten ska inte alls vara några problem. Skönt att slippa tänka på viktnedgång denna gången, även fast jag inte har något emot det i MMA.

Nu borde man våga säga nått om helgens UFC som ha varit Lyoto. Nu kanske man äntligen slipper höra att karate inte hör hemma i UFC! Den sparken är en klassisk karate spark som man fick göra tusen gånger innan någon gradering för massa år sedan. Lyoto är en sann krigare med respekt och rätt hjärta. Att vinna på den sparken med ett motstånd som Randy Couture är verkligen respekt ingivande. För mig är Lyoto en av världens bästa MMA fighters.

GSP ja vad ska man säga. Han säkrade matchen och vann på säkerhet utan att riskera något. Hade hoppats på att se honom avsluta samtidigt som hans ögonskada i andra ronden begränsade honom såklart. All respekt till hans insats, längtar redan tills hans nästa match.

 

/Simon

Etiketter: mma

Kommentera gärna inlägget:

  • Johan • 4 maj 2011 18:39:23
    Tjena Simon!

    Har du provat ALRI Posion eller Ripped Fuel 5x som fett förbrännare? Vad tycker du om dem produkterna om man har svårt att få bort bukfettet?

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Kategori