Simon11

Fotografering med Adidas & Sparring

Idag har varit en grym dag förutom att vädret verkligen har överraskat. Jag har varit ute på Adidas huvudkontor i Solna och gjort en fotografering, det var riktigt kul och kommer komma mera om det snart!

Imorse var det löpning på schemat och skulle springa intervaller som jag fått av min löpcoach på Runday, riktigt kul men fy vad jobbigt det blev, jag drog självklart upp tempot som en galning till 17km/h och fick kriga för att orka springa tiden ut, men jag gjorde det.

Kvällen och eftermiddagen bestod av sparring på Allstars och körde med Fernado Gonzales och David Teymur. David ska gå match på IRFA som går av stapeln den 5 april i solnahallen. Båda är redan i grymt bra form och det ska bli så kul att se när de får gå in och kriga i buren och det är inspererande att vara en del av deras satsning.

Min egna träning är nu i full fart för match och inväntar motståndare som kommer inom kort. Idag var min kropp riktigt sliten efter gårdagens brottningspass med Martin Lidberg men kan ändå jobba hyffsat och det kommer bara att bli bättre.

Etiketter: träning modell

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln