Simon11

Tribeträffarna Är Tillbaka

adidas Tribes 365 handlar om din löpning. Om att hitta just din grej för att finna glädjen när du springer. Om att dela upplevelser tillsammans med andra, alla dagar på året. Om när det känns tufft och om när du bara flyter fram i spåren.

Kanske är du den som springer för att rensa tankarna, för att slå din bästa tid, få energi, uppleva naturen eller för att du helt enkelt älskar det. Eller för att du vill lära dig att älska det. För när du väl hittar dit är chansen stor att löpningen blir en del av dig. 365 dagar, och inte bara ännu ett brutet löfte.
Oavsett vem du är, eller varför du springer, bjuder vi tillsammans med våra tribe leaders och coacher in dig till adidas Tribes 365.

Nästa helg är det dags för höstens fösta tribeträff, söndag den 24/8 ses vi i Hagaparken mellan 13:00-15:00. Vi kommer ha våra löparcoacher där som kommer hjälpa oss med löpträningen och träna ett härligt pass tillsammans. På plats kommer även Adidas runbase finnas där det finns chans att testa boost skorna från adidads, lite snaxs och dryck.

Ta chansen att träna med oss det kommer bli en riktigt kul eftermiddag i träningsanda.

Etiketter: adidas

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln