Simon11

Isracing i Arvidsjuar

I helgen hade jag äran att åka till Arvidsjuar för att köra Aston Martin på is. Blev medbjuden av bloggaren Caroline Roxy, stort tack för de=)

Blev hämtade direkt på flygplatsen och åkte direkt till isbanan. Där fick vi köra Aston Martin på is, och det var en upplevelse över de vanliga, slå av alla antispinn system och bara köra bilen som den är utan några som helst tekniska hjälpmedel.

Jan Edvarsson som driver anläggningen och även Clarion Hotell visade sina skills när det kommer till att köra och där låg man i lä. Full speed och att bromsa var inte att tänka på när han pressade bilen runt isbanan.

Fredagen bjöd på snöskoter och man fick se landskapet från ett annat håll och det var verkligen vacker där uppe. Så kul att få sätta sig på en snöskoter och bara köra, fort gick den också 119 km/h stannade mätaren på men kändes som att skotern ville fortsätta lite till.

Lördagen vad hemresedagen och innan det var dags att åka fick vi prova ytterligare en bil, denna gången Golf r som har 300 hk och fyrhulsdrift. Det var riktigt kul och nu fanns det ännu mera tid att köra och lära sig banan och veta hur kurvorna går så man kan förbereda sin körning. Jag ville inte gå ur bilen utan ville stanna kvar och inte åka hem men det gick inte!

Tack till Exlusive Car Event för att vi fick komma och hälsa på och köra era bilar =)

Etiketter: resa

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln