Simon11

När matchen är slut

Matchen är nu över och det är otroligt hur något kan gå över så fort och på samma gång kännas som en evighet. Träningen inför denna matchen har varit stenhård. Har gett 100 % varje träning och verkligen kämpat och det gav resultat, vinst redan efter 3 minuter och 13 sekunder på armbar. Är så sjukt nöjd och glad över min insats och vill nu passa på att tacka mina tränare, Ricard Carneborn, Ralf Carneborn, Dennis Erdogan, Martin Lidberg, Jörgen Kruth, Torkel Rauge med flera. Många som ställt upp och hjälpt till både med sparring och som slagdockor.

Tack till JABB.se för sponsring och hjälp med kläder och skydd så att jag kan träna hårt inför matcherna. Tack till alla vänner som hejade både ni som tog er tid och åkte till helsingborg och satt och skrek som galningar i publiken. Tack alla som kollade på ppv hemifrån. Tack för alla gratulationer på sms, samtal och inlägg! Det värmer oerhört mycket!

Nu har jag njutit två dagar av min vinst och imorgon är jag tillbaka i träningen igen och kommer ge 100% och träna inför kommande utmaningar! Nästa på schemat är Göteborgsvarvet som är en helt annan typ av tävling.

Etiketter: tävling tänkvärt

Kommentera gärna:

  • ak47 • 5 maj 2014 18:23:54
    Grymt bra jobbat! Detta var du verkligen värd!!!!
  • Johan Steene • 5 maj 2014 17:39:26
    Du är en förebild! Vill du ha sparring i joggingspåret får höra av dig!
  • Kerberos • 5 maj 2014 17:27:47
    Kör en armbar på Gbg-varvet också. "They'll never see it comming" ;)

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln