Simon11

En vecka till Match

Idag om en vecka är det fightday. Dagen då allt ska stämma, all träning och alla förbereddelser ska gå komma ihop och bli en prestation. Det är en konstig känsla men samtidigt helt underbar, just nu finns det bara ett fokus och det är att gå in i buren och ge ett hundra procent.

Min träning har gått riktigt bra och vi har både en bra gameplan och ett bra traningcamp i ryggen. Viktnedgången går bra och känner mig fortfarande stark även om man har gått ner i kcal nu och äter mindre än vad man är van vid att göra.

Idag har jag den sista hårda träningen innan matchen, sen är det bara skön träning som gäller, drillar och mitzträning för att hitta känsla och för att undvika att skada sig. Det är det enda som är viktigt att man känner sig förberedd och att undvika att bli skadad.

På torsdag flyger jag till Helsingborg och fördelen med att inte tävla på hemma plan är att det enda som finns att koncentrera sig på är just matchen. Väl framme i helsingborg blir det en skön kvällspromenad och beroende på vad vågen står på när jag vaknar så blir det antingen ytterkigare en promenad och sedan kanske någon timma i bastun innan invägningen. Efter invägningen är det en viktigt period återhämtningsperioden. Man får äta och dricka igen, obehindrat. Nu gäller det bara att välja rätt produkter, att äta socker och godis är inget att rekomendera, här gäller det att långsamt bygga upp kroppen och återställa och få tillbaka de vitaminer och mineraler som man drivit ut ur kroppen.

Ser fram emot min match och har mentalt ställt mig in på planen som jag har vad som kommer hända. Kommer göra min bästa match någonsin, starkare, snabbare och framförallt smartare.

Jag hoppas att ni kommer ner till helsingborg och skricker och hejar, att köra med publiken är en stor del av fighten, man blir ett med alla som är där inne, obeskrivligt och fantiastiskt.

Etiketter: tävling tänkvärt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln