Simon11

Det Annorlunda Livet

Idag är det dags att flyga till Helsingborg och imorgon är det invägningen och det är det nödvändiga för att få tävla. Jag tävlar i 145 punds dvs 65.8 kg. Många frågar varför jag gör de, svaret är enkelt, det är där jag kan prestera som bäst. Nästa fråga kommer är det inte jobbigt att tappa så mycket i vikt. Självklart det är så sjukt jobbigt på många plan. Men det är värt de annars skulle jag inte gjort de. Nästa fråga kommer som en avslutande krok i meningen som nästan alltid består av dessa tre frågor. Det kan väl inte vara bra att gå ner så i vikt på så kort tid. Här är svaret många men överlag är det självklart inte jättebra för kroppen att göra det, men det finns dåliga sätt och bättre sätt.

Jag kan bara tala för mig själv i denna text även att jag vet att de gäller så många andra också. Detta är ett jobb, även om det inte är mitt heltidsjobb är det endå ett jobb och det har blivit en livsstill. Det mesta i vardagen samlas ner till en match, många val blir tillslut ett.
Igår var det vallborg, den "firade" jag med att ta en pw på kvällen följt av att äta en proteinbar och dricka två liter vatten. För många låter det kanske sjukt, men för mig skulle valet att gå ut och dricka alkohol vara ännu sjukare. Jag älskar att träna och har hittat min passion i det. Har även hittat vad jag inte vill ha i mitt liv. Alkohol är en av de sakerna, har inga problem att umgås med folk som dricker så länge de låter mig dricka det jag vill, dvs alkoholfritt. Varje stor högtid får man dagen efter läsa om samhälletsbaksmälla, misshandlar, våldtäckter och skadegörelse och det är bara det som kommer till allmän känning. Tror att det är många flera som mår riktigt dåligt av valet att de drack alkohol dagen innan och gjorde saker de annars aldrig skulle gjort.

Nu är det dags för mig att snart bege mig till min klubb och köra det sista passet innan invägningen imorgon. strax efter fyra går planet och väl framme i helsingborg är planerna inte jättestora. Checka in på hotellet och ta en pw walk för att sen sova och vänta på att tiden ska gå och att invägningen ska komma så man får fylla på kroppen med energi.

Etiketter: tänkvärt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln