Simon11

Dagens Ctrlpass

Idag har jag varit hos Anders med familj och kört ett Ctrlpass let av hans fru. Sjukt kul och sjukt jobbigt att köra men fy fan vad kul det är att träna. Så skönt också att ibland bara haka på och inte behöva tänka något alls utan bara köra och veta att någon annan har koll på tider och övningar. Vi körde fyra varv blandat med massa olika övningar, mycket upphopp och burpies så benen fick sig en ordentlig omgång.
Imorgon blir det träning med detta härliga gäng igen men på ett gym som ligger några kilometer bort, de har både säckar och mattor så man kan rulla och slå lite kombinationer! Ska bli så kul, har inte kört kampsport på en veckan nu så det kliar rejält i mina fingrar nu!

En långpromenad på stranden blev det också med lite mat och glas, sjukt gott solen värmer på riktigt bra nu på dagarna så det vill till att få i sig ordentligt med vätska. Nu ska jag gå ner till poolen och chilla lite, sova och lyssna på musik och sen simma en runda. Det är nästan inte svalkande att gå i poolen då det är nästan trettio grader i vattnet.

Ikväll blir det att gå ut på resturang och äta en godbit mat och bara njuta av semestern.

Etiketter: träning

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln