Simon11

Mjuk dag

Livet är i full rulle igen och har haft några intensiva dagar med mycket jobb men idag fick jag ta en lugnare växel. Startade dagen med ett träningspass utomhus i regnet, var sjukt skönt, iaf efter uppvärmningen och det att kroppstemperaturen hade höjts några grader. Därefter till Nacka Dojo och instruera i Boxning, sjukt kul och Jacob som jag kör med har verkligen lärt sig boxningen och förstår mer och mer för varje gång vi kör. Idag var fokus på att hålla guarden uppe när man blir slagen och kontra när man får läge. 

Efter det var det att bege sig ut till Saltsjöbaden och gå på massage. Pernilla gick hårt åt min rygg idag som var riktigt stel, men det släppte efter mycket ajande från min sida. Skönt efteråt!
Toppade det med en lunch och vet inte hur det gick till men när jag stod och skulle beställa blev det en Pizza, inte ätit det på sjukt länge men det var galet gott men nu kommer det nog att dröja innan jag äter de igen.

Åkte till Globen och gick in på JABB och snackade lite med dem, mötes av gratulationer och det kändes riktigt bra. Passade på att fylla på med lite bars och dryck inför göteborgsvarvet som är nästa helg. Vi kommer även att ha en löparträffa på söndag i Göteborg! Mer info om det kommer i eftermiddag.

Nu tillbaka på klubben igen blir det dagens sista jobb, ett företagspass alltid lika kul att pressa folk till sitt yttersta och se dem utvecklas när de klarar av mer än vad de trodde.
 

Etiketter: allmänt

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln