Simon11

Tankar inför Göteborgsvarvet

Eftersom jag aldrg tidigare har sprungit ett lopp i hela mitt liv så känns det väldigt konstigt att nu stå inför verkligheten att jag ska springa en halvmara på lördag. Är dock sjukt peppad och har fått så sjukt bra coaching från min löpar coach Charlotte på runday.

Imorgon bär det av mot Göteborg och känner redan nu att mina tävlingsinstinkter börjar komma fram, kortare stubin, mer fokuserad och lite lätt avskärmad.

Känslan att kunna äta som vanligt såhär nära inpå är jätteovanlig! Självklart skönt men jag är van vid att de sista dagarna behöva kappa ner på maten för att enkelt nå målvikten. Nu spelar det ingen roll vad jag väger kommer att få tävla ändå även om man inte vill vara för tung i kroppen.

Mamma och Pappa kommer också til Göteborg och ska heja när vi springer så hoppas på att få lite extra pepp från dem! Hoppas vi ses på lördag i Göteborg

Kommentera gärna:

  • Maria Jacobsson • 16 maj 2014 10:32:32
    Halloj!! Jag ska springa imorgon och jag är med i adidas tribe! Men jag har inte fått nå mejl! Såg att det skulle ha gått ut igår får alla andra men inte det! Tänkte om man va tvungen att ha det för att få komma in i erat VIP tält imorgon!! Ser fram imot morgon dagen :)

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln