Simon11

Att Träna På Semestern

Det är inte supersvårt att träna på semestern, det handlar mest om att göra de. Även om du inte har tillgång till ett gym eller träningslokal så finns det alltid träning man kan göra. Enklaste är kanske att bara ta på sig ett par skor och ge sig ut och springa.
Jag har sprungit här på landet några gånger och det tar ca en timma att få ett riktigt bra löppass. Har sprungit en mil och det är så sjukt skönt när man är klar. Sätter i lite skön musik i lurarna och sen är det bara att ge sig ut. Jag använder en app (runkeeper) för att hålla kolla på hur långt och fort jag springer, sen är det lite off så tar all den informationen med en nypa salt, men skönt att få lite koll i alla fall.

Igår hoppade jag att springa och tränade istället med ett träningsband som jag hittade på Jabb.se
Sjukt smiddigt att bara hänga upp i ett träd, finns även ett fäste så man kan sätta den i en dörr utan att skruva eller göra några bestående märken. Körde ett riktigt bra rygg pass och varvade det med skuggboxning. Finns hur mycket övningar som helst och det är bara fantastin som sätter gränserna som med det mesta, får även att kolla youtube eller instruktionerna som följer med för att få tips på övningar.

Vart starkt övervakad att jag tränade ordentligt igår!

Etiketter: träning resa semester

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln