Simon11

20 Saker Att Jobba På För Att Bli Mentalt Starkare

1 . Älta det förflutna

Mentalt starka individer fokusera på nuet och den nära framtiden . De förstår att det förflutna är utom vår kontroll och att vad som händer långt framöver är ungefär lika förutsägbar som vädret i vinter .

2 . Kvar I sin komfortzon

Din komfortzon är en farlig plats, en mörk avgrund där alla som finns kvar för länge förlorar sig själv helt och hållet . Att hålla sig inom sin komfortzon är att ge upp på livet .

3 . Inte lyssna på andras åsikter

Endast de dåraktiga tror sig vara tillräckliga i alla avseenden . När det kommer till brainstorming och idéer kan inte så mycket tvingas eftersom de kan fastna . En bra idé är en bra idé , oavsett vem som kom på det . Låt inte ditt ego försöra för dig, om någon har bra råd att ge ta emot de.

4 . Undvika Ändra

Vad det mentalt stark förstå att mentalt svaga inte är att förändring är oundviklig . Att försöka undvika det oundvikliga är meningslöst . Därför försöker undvika förändring är meningslöst ; det är bara slöseri med tid och energi .

5 . Att hålla ett slutet sinne

Du vet inte allt . Även de saker du tror dig veta är sannolikt inte helt sanna. Om du håller ett slutet sinne , du hindrar dig från att lära sig nytt material . Om du slutar att lära kommer du sluta leva .

6 . Låta andra fatta beslut för dem

Endast du bör göra dina egna beslut, du kan inte låta andra göra dem åt dig . Allt detta gör är att flytta ansvaret från dig till någon annan, om du inte har modet att misslyckas , då har du inte heller modet att lyckas.

7 . Vara svartsjuk när andra lyckas

När andra lyckas, ska du vara glad . För om de kan göra det så kan du. Framgång för andra minskar inte dina chanser att lyckas, inte på något sätt. Det bör om något motivera dig att fortsätta kämpa och jobba hårt mot ditt mål.

8 . Tänkande om möjligheten att misslyckas

Våra tankar styr vårt perspektiv och vårt perspektiv styr våra resultat . Den mentalt starka förstår detta och använder detta till sin fördel . Det finns alltid en chans att du kan misslyckas ,men så länge det finns en chans att du kan lyckas är värt att försöka .

9 . Tycka synd om sig själv

Shit Happens, livet kan vara svårt, folk blir sårade, folk dör, Livet är inte alla dagar rosor och fjärilar. Du kommer att ramla av hästen igen och igen och igen. Frågan är om du är stark nog att ställa dig upp igen.

10 . Fokusera på deras brister

Att arbeta med våra svagheter har sina fördelar , är det viktigare att fokusera på bank på våra styrkor . Den mest väl avrundad personen är inte den personen som får längst i livet . Att vara genomsnittet i alla avseenden gör dig genomsnitt . Dock kommer behärska en viss arbetsgrupp eller egenskap gör att du kan slå konkurrenterna med mindre ansträngning .

11 . Försöker att behaga människor

Ett väl utfört arbete är ett väl utfört arbete, oavsett vem som dömer den slutliga produkten. Du kan inte behaga alla, men du kan alltid lyckas göra ditt allra bästa.

12 . Att skylla sig själva för saker utanför deras kontroll

Den mentalt stark vet vad de kan kontrollera och inte. Man förstår de saker som de inte kan kontrollera, och undviker att ens tänka på det som är utom den egna kontrollen

13 . Vara otålig

 De flesta människor misslyckas eftersom de är otåliga och ger upp innan deras tid har kommit. Framgång och resultat kräver tid, har du ett mål så jobba på det långsiktigt

14 . Bli missförstådd

Kommunikation är nyckeln i alla väl fungerande system. När det kommer till människor, det blir lite mer komplicerat.  Den mentalt stark gör sitt bästa för att förstå och har tålamod att klara upp missförstånd .

15 . Känsla av att du är skyldig

Du är inte skyldig något i livet. Livet är inte skyldig dig något. Andra inte skyldig dig något. Vill du ha något i livet måste du kämpa för de, ingen kommer knacka på din dörr och ge dig det.

16 . Upprepa misstag

Gör ett misstag men lär av dem, utvärdera dem så slipper du att göra om dem, du får mer erfarenhet och kommer fatta bättre beslut i framtiden.

17 . Ge efter deras rädsla

Världen kan vara en skrämmande plats . Många rädslor är ologiska och går att ta itu med och bearbeta med rätt metoder. Om du känner att du vill prova något, prova det.

18 . Att agera utan att beräkna

Den mentalt stark vet bättre än att agera innan helt förstå situationen. Om du har tid att fundera över något och täcker alla dina baser, så gör det . Att inte göra det är ren lathet, var förberedd och på läst i alla lägen

19 . Vägran hjälp från andra

Ensam är inte starkast, du måste våga delegera och ta hjälp för att nå toppen. Har någon gjort din ide redan, kolla hur de gjort, börja in uppfinna något som redan finns. Du kan spara mycket tid, pengar och energi på att göra efterforskningar och prata med rätt människor.

20 . Att kasta in handduken

Den största svagheten i hela mänskligheten är att ge upp. Många succéer kräver mer än ett försök, bara för att det går trögt i vissa perioder betyder det inte att du ska kasta in handduken. Kämpa för det du tror på.

Kommentera gärna:

  • wd • 8 juni 2014 17:28:01
    Tack för dina inlägg!

Senaste inlägg

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln